KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 31.Bölüm Fragmanı

Kaçak 31.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA.KAÇAK SON YENİ BÖLÜM OLAN 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kaçak 31.Bölüm Fragmanı yayına sunuldu.27 Mayıs Salı Kaçak Son bölüm için ekranların karşısına geçmeye hazır olun.Kaçak Yeni Bölüm de  Serhat Dadaylı'nın ardından bir darbede Nazmi ile yer.Serhat tek kalmıştır ve mücadeleye Kaçak 31.Bölüm ile devam ediyor.

Kaçak Son bölüm'de Ertan'ın üstüne sürmesi sonucu ezilen Nazmi ağır durumdadır.Yayınlanan Kaçak 31.bölüm Fragmanı bize onun hakkında pek bilgi vermedi.Kaçak Son Bölüm de yaşanan gelişmelerin ardından Kaçak 31.Bölüm bomba gibi geliyor.Serhat adeta kolu kanadı kırık bir kartal gibi oldu.Dadaylı evde Nazmi ise durumu muamma bir şekilde Serhat intikam peşinde koşmaya devam edecek.

Kaçak Son Bölüm de arabanın altında kalan Nazmi kurtulabilecek mi ? Olay yerinde kalan ve arabadan uzak bir noktada kalan Nazmi'yi Serhat bulabilecek mi? Kaçak Son Bölüm de iyice çılgına dönen Serhat deli fişek gibi Ertan'ın peşinde koşar.Ertan'ı tek isteyen Serhat değildir.İsmet Ali de Ertan için sahaya iner.Kaçak Son Bölüm de yine kovalamaca ve mermilerin havada uçuşacağı bir bölüm bizleri bekliyor.Kaçak 31.bölüm 27 Mayıs Salı Atv ve sitemiz Kaçak izle Fan sayfasında olacak.

Kaçak İzle Fan Sitesi

Kaçak 30.Bölüm Tamamını İzlemek için tıklayınız

Kaçak 31.Bölüm Fragmanı


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder