KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 30.Bölüm İzle 20 Mayıs Salı

Kaçak 30.Bölüm İzle 20 Mayıs Salı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK YENİ SON BÖLÜM İZLE,KAÇAK 30.BÖLÜM İZLE

Kaçak Yeni Bölüm olan 30.Bölüm ile 20 Mayıs Salı Atv'de olacak.Heyecan içerisinde beklediğimiz Kaçak Son Bölüm yine aynı gün ve saatinde ATV ekranlarında ve Sitemiz Kaçak İzle sayfasında olacak.

Kaçak Son Bölüm de yarım kalan hikaye bu hafta yayınlanacak olan "Kaçak 30.Bölüm" ile devam edecek.Son Bölüm  de Nurgül ile İsmet Ali karşı karşıya gelir.İsmet Ali Kaçak Son Bölüm de masum olduğunu  Ömer'in Ertan tarafından öldürüldüğünü kendisininde bir oğul kaybettiğini hatta Serhat'ın onu öldürdüğünü söyler.Bunca yıl bilinmeyen gerçekler ile yaşana Nurgül bunları duyunca Kaçak Son Bölümde şoke olur.Silaha sarılan Nurgül o tetiği çekebilecek mi yoksa yine her zaman yaptığı gibi merhameti mi ön plana çıkacak.Kaçak Son Bölüm de Serhat ve Nurgül arası nasıl olacak.Nurgül Merve'nin yanına giderek Serhat'tan uzak durmasını söyler.Bu Serhat'ı affedeceğinin bir göstergesi mi ? Kaçak Son Bölüm de Nurgül ile Serhat tekrar bir araya gelirler mi hep beraber izleyip göreceğiz.


Kaçak Son Bölüm de Serhat bir yandan eilevi meseleler ile uğraşırken bir yandan da intikam peşinde koşar.Kaçak Son Bölüm de Ertan'ın Nurgül ve kendisine yaptıklarının cezasını ödetmek ister.Ama bunu yapabilmesi için Kaçak Son Bölüm de Kel Sait ve kardeşlerini devre dışı bırakması lazım.Kaçak Son Bölüm de yine bir baskın var ama bu baskın artık tüm gücüyle yapılan bir baskın olacak.Kaçak Son Bölüm ile birlikte yine silahların konuşulacağı aksiyonu bol bir bölüm bizleir bekliyor.

Kaçak Son Bölüm de Dadaylı ve Nazmi yaralanır.Kaçak Yeni Bölüm yine hastahane köşelerinde geçebilir.Yaraları ölümcül mü yoksa toparlanması mümkün olabilecek mi ? Kaçak 30.Bölüm ile yine bizleir ekranlara kilitleyecek.Kaçak Son Bölüm de yaşanacak gelişmeleri sizlerle paylaştıktan sonra Kaçak Yeni Bölüm olan 30.Bölüm için bizler ve siz değerli Kaçak İzle takipçileri 20 Mayıs Salı 20:00 da ekran karşısında olacağız.Bizler dizi yayınlanırken Kaçak Canlı izle konusu ve sonradan eklenecek bölüm ile sizlerle beraber olacağız.

Kaçak izle Fan Sitesi

"Şeytan Yükselirken"

Kaçak 30.Bölüm Canlı İzle
Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Kaçak 30.Bölüm  Son Bölüm Tek Parça  İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder