KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Gecenin Kraliçesi Dizisi Konusu Nedir?

Gecenin Kraliçesi Dizisi Konusu Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Gecenin Kraliçesi Konusu ise bir hayli ilginç olacak. Bu dizi hakkında bir çok dedikodu yaşandı ve bunlardan birisi de çarpık ilişki yaşanacağı için oldu. Dizide Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın hayat verdiği karakterler arasında yaşanan aşk ve bu aşka sonradan dahil olan bir adamın hikayesi anlatılacak. Mehmet Aslantuğ’un hayat verdiği Aziz karakteri’nin üvey oğlunun sevgilisine aşık olmasını konu alacak.

Star Tv ekranlarında başlayacak olan "Gecenin Kraliçesi Dizisi" için artık tüm çalışmlar hız kazanmış durumda. Bu vesile ile Gecenin Kraliçesi Hangi kanalda sorusunun da cevabını vermiş olalım. Son dönemin en popüler dizilerinden birisi olması beklenen Gecenin Kraliçesi izle hayranlarının merakla beklediği ve ilgi ile izleyeceği bir yapım olacak. Televizyon dünyasının yeni fenomeni için artık az bir zaman kaldı ve ilgi ile bekliyor olacağız.

Yeni yayın döneminde bir çok dizinin başladığını biliyoruz. Bu dizilerden birisi olan Gecenin Kraliçesi Dizisi de yine yeni başlayan bir dizi ve ilgi ile beklenen bir yapım olacak. Gecenin Kraliçesi Canlı izle ile sitemizde sizlerle olacağız. Ayrıca Gecenin Kraliçesi Fragmanı ve daha fazlası ile sizlerle birlikte olacağız.


Yeni başlayacak olan Gecenin Kraliçesi adlı dizinin fan sitesi ile sizlerle birlikteyiz. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet dizimiz başlıyor. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın uzun zamandır beklenen dizisi için artık geri sayıma geçildi. Daha önceleri Cesaret adı ile çıkacağı duyurulan dizi isim değişikliğine gitti ve Gecenin Kraliçesi adını aldı. Şimdi ise diğer oyuncu seçimlerinin yapılması bekleniyor. Ortaya çıkacak yapım bakalım nasıl bir dizi olacak.

Yapımını Arap şirketi olan O2’nin yaptığı dizinin başrol oyuncularının yanı sıra yeni oyucu daha katıldı. Gecenin Kraliçesi Oyuncuları içerisinde kendisine yer bulan bir diğer usta isim ise Mehmet Aslantuğ olacak. Mehmet Aslantuğ ve Murat Yıldırım dizide baba ile oğlu canlandıracak. İkisinin ortak noktası ise Meryem Uzerli olacak. Bu üçünün arasında yaşanan gelişmeler ve aşk hikayesinin anlatılacağı yapım için artık hemen hemen her şey hazır.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder