KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Kaçak Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu...


Kaçak 35.Bölüm ile Yeni Sezona Merhaba Diyecek.Kaçak Yeni Sezon Yayın tarihi Belli Oldu.

Ekranların fenomen dizisi "Kaçak" geçtiğimiz dönemde televizyon ekranlarına damgasını vurdu.Yeni Sezonu bekleyen Kaçak izleyicisine beklediği haber geldi.ATV'nin süper dizisi "Kaçak" 9 Eylül'de başlıyor. Bu yazımızla birlikte Kaçak Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor sorusuna da cevap vermiş olalım.

Başrollerini Gürkan Uygun,Begüm Birgören,Hasan Küçükçetin gibi oyuncuların paylaştığı diziye yeni sezonda katılan Haluk Bilginer ile birlikte sezona damga vurmayı hedefliyor.İlk olarak Beykoz'da kurulan sette mesaiye başlayan ekip Serhat'ın hapishane yıllarını kameraya alıyor.

Kaçak Son Bölüm ile birlikte diziye katılacak olan Haluk Bilginer ile dahada heyecanlı bir hal alan dizimiz Kaçak başlıyor.

Kaçak 35.Bölüm ile ekranlara merhaba diyecek olan dizi geçen sezona göre daha çok dramaya yer verecek.Serhat'ın hapishane yıllarının anlatılacağı Kaçak izleyenleri bazen hüzünlendirecek. Son olarak diziye katılan isim olan Yağmur Tanrıversin ise dizide "Ustura Faysal" olarak izleyeceğimiz Haluk Bilginer'in kızı "Tülay" rolünü ile ekranlara gelecek.

Ekranların fenomen dizisi Kaçak 9.Eylül Salı ATV'de başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder