KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 28.Bölüm Yeni Fragmanı izle

Kaçak 28.Bölüm Yeni Fragmanı izle

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE,KAÇAK SON BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI,KAÇAK 28.BÖLÜM FRAGMANI

Kaçak 28.Bölüm izle,Kaçak Son bölümde Serhat ile Ertan arasında oyun devam ediyor.Kaçak yeni Bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında.Aynı zamanda sitemiz Kaçak izle fan sitesinde olacak.

Kaçak Son Bölüm'de hapis olduğu yerden kurtulan Serhat tam anlamıyla çıldırmıştır.Eski karısı onu terk etse anlar ama çocuğunun katili ile Nurgül'ü aynı yatakta görmesi onu maf eder.Kaçak ta bu hafta yine heyecan dozu artarak devam edecek.Ertan gider ayak oyunlarını Kaçak Son Bölüm'de de devam edecek.Biz Kaçak İzle hayranları olarak ondan merhamet veya biraz sevgi beklerken onda hiç ama hiç yumuşama olmaz ve intikam almak için Nurgül'ü kullanmaya devam eder.Kaçak Son Bölüm'de Nurgül kendi çabaları ile Ertan'ın yaşamı ve kim olduğu hakkında bilgi edinir ama iş işten geçmiştir.

Kaçak 28.Bölüm ile birlikte geçen hafta yarım kalan sorular cevap bulacak.Kaçak yeni Bölüm'de Serhat Nurgül'ü bulmak için en ufak bir ipucunu bile araştırmak amacındadır. Öyle ki artık Nurgül'ün canı kendi canından daha değerlidir.Kaçak oğlunu kaybettikten sonra karısını da kaybetmeyi göze alamaz ve bu acıya dayanamaz.Bakalım Kaçak Son Bölüm de Serhat onu kurtarabilecek mi ?

Yayınlanan Kaçak 28.Bölüm Fragmanında Son sahnede bir bomba patlıyor.Yine heyecanlı bir Bölüm olacağa benziyor.Kaçak Son Bölüm de elinde fazla bili olmayan Serhat her yolu deneyecektir.serhat Nurgül'ü kurtarma çabasına sahne olacağımız Kaçak Son Bölüm 6 Mayıs Salı Atv de olacak.

Kaçak 28.Bölüm Son Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder