KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 28.Bölüm İzle 6 Mayıs Salı

Kaçak 28.Bölüm İzle 6 Mayıs Salı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜ,KAÇAK 28.BÖLÜM,KAÇAK YENİ BÖLÜM 6 MAYIS SALI ATV

Kaçak Yeni bölüm ile bizlerle birlikte olacak.Nurgül'ün yaşam savaşı nasıl sonuçlanacak.Kaçak Son Bölümde Serhat onu ölümün elinden alabilecek mi? Kaçak 28.Bölüm de Ertan amacına ulaşabilecek mi? bu soruların cevapları Kaçak izle Fan sitesinde olacak.Salı akşamı kimselere randevu vermeyin.

Salı günlerinin fenomen dizisi Kaçak yine dolu dolu rbir bölümle bizlerle olacak.Nurgül inadının kurbanı olur ve o saf duygularla ve boşlukla Ertan'ın kucağına düşer.Kaçak Son Bölümde Ettan'ın gerçek yüzünü öğrenir ama iş işten geçmiş olabilir.Kaçak Son Bölüm de bu yaptığının  cezasını canı ile verebilir.Kaçak Son Bölüm Fragmanında Teyzenin vurulduğu görebiliyoruz.Kaçak Son Bölüm de teyze hayatta kalabilecek mi ? en önemlisi Nurgül hayatta kalabilecek mi ? Kaçak Son Bölüm yine dolu bir bölüm olacak Serhat onu bulmak için tüm çabasını gösterecektir.Rusyalının işini bitirdikten sonra onu Nurgül'e götürecek ipucunu Kaçak Son Bölümde nereden bulacak.


Kaçak İzleyicisinin merakla beklediği bölüm geldi çattı.Kaçak 28.Bölüm 6 Mayıs Salı günü ATv kanalında olacak.Bizler Kaçak izle Fan sitesi olarak bütün gelişmeleri sunmaya devam ediyoruz.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Ertan yaptığının cezasını çok  ağır ödeyebilir.Kaçak Son Bölüm de Nurgül kurtulursa nasıl bir yol izleyecektir.Yine yaşadıklarından Serhat'ı mı sorumlu tutacak.Kaçak Son Bölüm ile birlikte işler artık karışacak.Nurgül hayata devam eder ise Serhat Merve mi ? Yoksa Nurgül ile mi beraber olacak.Bir yanda eski karısı diğer yanda çocuğun annesi.Kaçak Son Bölüm de Serhat bu ikilime düşecektir.

Salı akşamları "Kaçak" günü ve bomba gibi bir Kaçak Son Bölüm bizleri bekliyor.Heyecanın tavan yapacağı bu bölümde Ertan artık çizmeyi aşmıştır.Serhat'ın intikamı acı olacaktır ve Serhat intikam için tüm gücünü Kaçak Son Bölüm de gösterecektir.


Kaçak İzle Fan Sitesi

Uyarı :Aşağıda İzleyeceğiniz Video www.atv.com.tr adresinden yasal olarak EMBED kodu ile verilmektedir.Tüm hakları resmi siteye aittir.
Not: Görüntüyü Büyütmek İçin Çift Tıklayınız.İleri geri sarma işlemi ok tuşları ile yapılır.

Kaçak 28.Bölüm Fragmanı

Kaçak 28.Bölüm izle


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder