KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 28.Bölüm Fotoğrafları

Kaçak 28.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI.KAÇAK 28.BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

Kaçak 28.Bölüm Fotoğrafları eklendi.Kaçak Son Bölüm Fotoğrafları konumuzun devamında.Kaçak Yeni Bölüm Fotoğrafları yayında.

Kaçak Yeni Bölüm için artık son 4 gün ve Kaçak 28.Bölüm Fragmanından sonra Kaçak Son Bölüm için fotoğraflarda yayınlandı.Kaçak Son Bölümde yaşanacaklar için fikir sahibi olacağımız fotoğraflar Resmi sitede yayınlandıktan sonra sitemizde de sunuldu.Kaçak Dizisi için fotoğraf galerisi konumuzun devamında.Kaçak izleyicisinin merakla beklediği Yeni Bölüm yine heyecan dolu bir bölümle bizlerle olacak.Kaçak 28.Bölüm ile birlikte kahramanımız Serhat Kaçak olacak.Kaçak Son Bölüm Fragmanı diğer konumuzda sizlerle.

Kaçak 28.Bölüm Fragmanı

Kaçak 28.Bölüm Canlı İzle

Kaçak 28.Bölüm Fotoğrafları

Serhat'ın kurtulmasını haber alan Merve Kaçak Son Bölüm de hemen yanına koşar.Onun esaret hayatında olduğu zaman kurtulması için çaba harcayanların başında Merve geliyordu.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Merve hemen onun yanında alır soluğu.


Merve'in Serhat'a koşması ve ona sarılması en çok Dadaylı ve Nazmi'nin zoruna gider.Kaçak Son Bölüm de Dadaylı ve Nazmi Serhat'ın bu hale düşmesinde Merve'yi sorumlu tutmuştu.


Serhat içeride kaldığı zamanlarda yaşadıkları iyice yüzüne vurmuştur.Kaçak Son Bölüm ile birlikte artık toparlanma sürecine girmesi gereken Serhat Merve'den yine kötü haberler mi alacak o yüzden mi yüzü asık ?



Merve'nin Serhat'ın peşinden koşmasından haz etmeyen Nazmi suratı asılır.Bakalım Kaçak Son Bölümde Nazmi ve Dadaylı'nın tavırları değişecek mi?


Dadaylı bu işten en çok kıllanan kişi.Öyle ki yüzüne karşıda çok sefer Merve'ye olayların sorumlusu olduğunu söyledi.Hatta Kaçak Son Bölüm de onun üzerine dahi yürüdü.


Dadaylı Serhat'a rağmen lafını esirgemez ve Kaçak Son Bölümde yine laf sokmayı ve onu dışlamayı ihmal etmez.


Bu davranışlar karşısında oldukça bozulan Merve çaresizdir.Kaçak Son Bölümde babasından gerekli desteği alamayan Merve için şuan tek çıkar yol Serhat.



Serhat dışarı çıktıktan sonra boş durmaz ve hemen Nurgül'ü bulmak için harekete geçer.Kaçak Son Bölüm


Kaçak Son Bölüm izle


Kaçak Yeni Bölüm Salı Günü ATV'de


Kaçak 28.Bölüm izle



Kaçak En Son Yeni Bölüm



Kaçak Son Bölüm ile birlikte Serhat kaldığı yerden devam edecek.Kaçak Son Bölümde Kaçak izleyicilerini heyecanlı dakikalar beklerken Nurgül bakalım kurtulabilecek mi?


Ertan artık Nurgül'ü gözden çıkarmıştır.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Nurgül'ün hayatı artık pamuk ipliğine bağlıdır.


Ertan Nurgül için bir son hazırlamaya karar verir.Artık elinde olan Nurgül'ü öldürmek için asma yolunu kullanacak olan Ertan bakalım Kaçak Son Bölümde bunu başarabilecek mi?


Nurgül için son yakındır.Kaçak Son Bölümde boğazında ilmik ile kalan Nurgül kurtarılmak için birilerini bekler.Serhat ve arkadaşları onu kurtarmak için zamanında yetişebilecekler mi ?


Ertan bir yandan Nurgül için son hazırlarken diğer yanda da Serhat'ı taciz etmeye devam eder.Kaçak Son Bölüm ile birlikte Ertan ve Serhat sürtüşmesi devam edecek.


Kaçak Son Bölümde ipin ucunda olan Nurgül hatasını fark eder ama iş işten geçmiş olabilir.Boynunda bir iple ölümü bekleyen kurbanlar gibi asılı duran Nurgül bu durumdan kendini kurtarabilecek mi?Kaçak Son Bölüm Nurgül açısından iyi geçmeyebilir.


Kaçak Son Bölüm de Ertan Testere vari bir oyunlar Nurgül'ün hayatını almak ister yavaş yavaş ve işkence çekerek ölmesini istiyor olacak ki onu ayağının altına buz koyarak erimesi sonucu ölümünü istemektedir.


Serhat Kaçak Son Bölüm de artık özgürdür ve artık tek hedef Nurgül'ü kurtarmaktır.Kendine gelir gelmez hemen işe koyulur ve onu bulmak için seferber olur.Kaçak Son Bölüm Serhat için zor geçecek.


Ekip Kaçak Son Bölüm de de iş başında.


Kaçak Son Bölüm de Nazmi ve Serhat.


Serhat eline silahını alır ve adalet için tetiğe basar.Kaçak Son Bölüm yine Serhat'ın bölümü olacak.



Baskın başarılıdır ama işin sonunda kimi ele geçirdiler.Kaçak Son Bölüm de Nurgül'e ulaşabilecekler mi?



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder