KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kaçak 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KAÇAK SON BÖLÜM 23. BÖLÜM YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kaçak 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı.Kaçak 24. Bölüm. Kaçak 24. Bölüm izle, Kaçak 24. Bölüm seyret. Kaçak 24. Bölüm Tek Part İzle, Kaçak 24. Bölüm Tek Parça İzle, Kaçak 24. Bölüm Full İzle


Kaçak 24.Bölüm ile bizlerle olacak.Kaçak Son Bölüm'de Merve babasını kurtarmak için mi yoksa hala Serhat'a olan aşkı için mi bilinmez ama Umut'un onun oğlu olduğunu söyler.Bu söylem başta Serhat olmak üzere İsmet Ali içinde bir şok etkisi yaratmıştır.Çok sevdiği torunu Umut Kaçak 24.Bölümde can düşmanı Serhat'ın çocuğu çıkar ve bu onda derin bir hayal kırıklığı yaratır.Kaçak İzle hayranlarınında izleyeceği gibi bu durum karşısında oldukça sinirlenen İsmet Ali kızının bu ihaneti karşısında onun boğazını sıkar.Kaçak Son Bölümde Ertan'da bu olayı öğrenir ve onun tepkiside hemen silaha sarılmak olur.Kaçak Son Bölüm'de Ertan birisine silah doğrultur.Bu silah kime doğrultuldu.Kaçak Son Bölüm ile birlikte bu cevabı alacağız.

Kaçak Son Bölüm ile birlikte dengeler değişecek.Kaçak izleyicisinin heyecan içerisinde beklediği Kaçak 24.bölüm 8 Nisan Salı bizlerle olacak.Kaçak Son Bölüm heyecanı yarım kalmıştı.Serhat Kaçak Son Bölümde İsmet Ali'i diz çöktürmüş ve öldürmeye hazırlamıyor.Artık buna şartlanmış olan Serhat bakalım Kaçak Son Bölümde tetiği çekmekten neden vazgeçti gerçekten çocuk için mi ?

Kaçak Son Bölüm ailevi meselelerin ön plana çıktığı bir bölüm olacak.Serhat eski hayatından kalma bir çocuğunu öğrenince nasıl bi tepki verecek.Kaçak Son Bölümde ilk başlarda olaya yalan gözü ile bakacak olan serhat daha sonradan ikna olup Umut'u oğlu olarak görecek ve kabul edecek mi? Kaçak Son Bölüm Salı günü bizlerle olacak.Kaçak 24.Bölüm 8 Nisan ATV ve eş zamanlı olarak Kaçak İzle hayran sayfasında olacak.

Kaçak 24.Bölüm Fragmanı İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder