KEHRİBAR

KEHRİBAR
Kehribar Bölüm izle

Kategoriler

Reklam

Home » » Kaçak 23.Bölüm Fragmanı

Kaçak 23.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Kaçak Yeni Bölüm İzle

Kaçak 23. Bölüm fragmanı izle. ATV ekranının sevilen dizisi Kaçak bu hafta 23. Bölüm ile ekranlara geliyor. Kaçak 23. bölümde neler yaşanacak? Kaçak 23. Bölümde heyecan dolu dakikalar. Serhat ve İsmet Ali restleşiyor.Kaçak yeni bölüm ile ilgili ipuçları 23. Bölüm fragmanında. Kaçak 23. Bölüm

Ekranların sevilen dizisi Kaçak Son bölüm ile yine Salı günü bizlerle olacak.Her hafta büyük bir olayın yaşandığı dizi aksiyonu bol sahneleri ile birlikte izleyicinin vazgeçemediği yapımlardan birisi.Kaçak 23.Bölüm 1 Nisan Salı günü yine bizlerle olacak.Gelin Kaçak İzleyicisi için hazırlamış olduğumuz yoruma geçelim.

Kaçak 23.Bölüm'de artık kılıçlar çekilir.serhat İsmet Ali'den Hıdır diye birisinin kellesini ister.İsmet Ali eskilerin adamıdır ve onu Serhat'a vermeye hiç ama hiç isteği ve niyeti yoktur.Serhat ona resti çeker ve onu bu işten çekmesini yoksa her daim ensesinde olacağını söyler.İsme Ali'de kiminle iş yapıp yapmayacağını ona mı soracağını söyleyerek yanıt verir.Daha önce Ertan'a karşı bir kaç kez ittifak yapan Serhat ve İsmet ali için bu olay artık bir yol ayrımıdır.

Kaçak Son bölüm'de yine silahların sesi yükselecek.Hıdır denen adam ne yapmışsa Serhat ona iyice kafayı takmış ve onu bitmek istemektedir.İsmet Ali ondan ne gibi bir beklentisi var ve Hıdır kimdir bunu Kaçak 23.Bölüm ile birlikte alacağımız bir cevap olarak görüyoruz.Bakalım Kaçak İzleyicisi yayınlanacak olan bölümde tatmin olacak mı ve bizleri nasıl bir bölüm bekliyor.

"Kaçak" her zaman olduğu gibi Salı günü bizlerle olacak.

Kaçak 23.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder